O Nama

Mi organizujemo team building po principu „ključ u ruke“ što znači Vi nam kažete svoje želje i mogućnosti (budžet) a Mi završavamo sve ostalo (lokacija, prostor, hrana, piće, animacija i sl.).

Svakom klijentu se posebno posvetimo i uvek napravimo nešto drugačije, nešto što će ispuniti Vaš dan, nešto što će inspirisati Vaš tim i probuditi avanturistički duh. Svi naši programi mogu biti prilagodjeni potrebama Vaše kompanije, kako biste uživali u avanturi dok će svi zaposleni uživati u animaciji našeg kreativnog tima.

Naši team building programi podrazumevaju aktivnosti kao što su streljaštvo, streličarstvo, orjentiring, planinarenje, karting, biljiar, pikado, kviz znanja, stoni-tenis, šah, auto škola, fudbal, kajak, košarka, kuvanje, scensko šminkanje, gluma, kuglanje, sportsko pecanje i mnoge druge aktivnosti.

Prijavi se
Team Building Aktivnosti
Team Building Aktivnosti

Organizujemo team building programe koji podrazumevaju veliki broj učesnika u isto vreme u raznim sportovima i disciplinama. Najveći team building do sada radili smo za komapaniju Maxbet za 515 zaposlenih iz te kompanije.

Želite da poboljšate komunikaciju izmedju zaposlenih i stvorite moćan tim? Ključna reč je „poverenje“ i preuzimanje odgovornosti u poslu. Uzimajući to u obzir napravili smo širok spektar team building programa koji će podići atmosferu u Vašoj kompaniji.

Ako želite da oborite rekord i želite animaciju za 516, 600 ili 1000 osoba javite se! Pratite nas i Vaš tim će biti složniji i jači, pun razumevanja i poverenja.

Prijavi se

Prijatelji projekta