Turnir u šahu i odbojci na pesku

 11. Jun 2023.

Današnji turnir u šahu bio je spoj mladosti i iskustva a naš domaćin ŠK Radnički bio je na vrhunskom nivou.

Nakon takmičenja po grupama prva četri takmičara iz obe grupe prošla su u 1/4 finale a posle je usledila borba za pobedničko postolje. Najviše je pokazala ekipa SU OSI "Vožd" koja je došla kao gostujuća ekipa Zvezde marketinga. Svi takmičari su dobili poklon pakete naših prijatelja iz Soko Štarka.

Na kraju redosled prve tri ekipe je sledeći: 1. SU OSI "Vožd" 2. Esensa 3. Barakuda

Nakon turnira u šahu tabela prvih šest ekipa izgleda ovako:

1. Esensa - 34 bodova 2. Henkel - 26 bodova 3. Zvezda marketinga - 24 bodova 4. El pol car - 20 bodova 5. Bex kurirska služba - 19 bodova 6. Zavodbg - 19 bodova

Sutra je zakazano takmičenje u odbojci na pesku i zatvaranje ove sezone.

Sve što je lepo ima kraj pa tako i ova sezona Zvezdinih igara. Šlag na torti je bilo takmičenje u odbojci na pesku koja je opravdala očekivanja u svakom pogledu. Ekipe su podeljene u dve grupe od kojih su samo prve dve išle direktno u 1/2 finale. U prvoj grupi dominirala je ekipa Esensa a u drugoj Zvezda marketinga koje su bez poraza zauzele prva mesta u svojim grupama. U prvom polufinalu došlo je do sudara dve bratske firme Esensa i Farmalogista gde je ekipa Farmalogista iznenadila favorita rezultatom 15:10 i zasluženo se plasirala u finale, dok je u drugom polufinalu Zvezda marketinga nastavila sa nizom pobeda ovaj put protiv Cyber shark.rs sa 15:11.

U meču za treće mesto Cyber shark je bio bolji od Esense 15:12. Finalni meč je opravdao očekivanja u svakom smislu jer je pored velike borbe vidjen i veliki preokret a pobednik je odlučen tek posle produžetka i to 24:22 za Farmalogist i tako su se u potpunosti revanširali za poraz u grupi od Zvezde marketinga.

Redosled prve tri ekipe posle odbojke na pesku je bio sledeći: 1. Farmalogist 2. Zvezda marketinga 3. Cyber shark

Nakon toga u prisustvu velikog broja navijača proglašen je pobednik ove sezone a to je ekipa Esense a posle dužeg vremena ponovo imamo podelu drugog i trećeg mesta što samo po sebi govori kakva je sezona bila. Svi takmičari su dobili poklon pakete naših prijatelja iz Esensa.

Čestitamo pobednicima i jedva čekamo nastavak druženja u narednoj sezoni.
Pozicija Kompanija Bodovi
1Esensa38
2Henkel26
3Zvezda marketinga26
4Zavod bg20
5El pol car20
6Bex kurirska služba19
7Barakuda7
8Cyber shark6
9SK Košutnjak5
10Armić&Partners4
11Conte3
12Agremo1

Podeli vest:

Želite najbolji team building u Srbiji?

Najnoviji Događaji

Postanite deo naših nesvakidašnjih događaja