Takmičenje u kvizu znanja i basketu 3 na 3

 03. Jun 2023.

Ove subote naši novi partneri Caffe opulence su se maksimalno potrudili da se takmičari udobno smeste i uz prigodan meni pripreme za kviz koji je pored znanja zahtevao brzinu i snalažljivost. Pitanja iz oblasti istorije, geografije, sporta, nauke i umetnosti su se smenjivala kao na traci a koga treba slušati u ekipi neki su saznali tek na kraju. Divna atmosfera, puno smeha i fantastični odgovori su obeležili ovo takmičenje. Ovaj put smo imali tri gostujuće ekipe od kojih je jedna završila na visokom trećem mestu.

Redosled prve tri ekipe koje su dobile poklon vaučere od naših domaćina je sledeći:

1. Esensa 2. Henkel 3. Caffe opulence

Posle male pauze ove nedelje ponovo smo organizovali turnir u basketu 3 na 3 kod naših prijatelja u balonima Top spina. Na početku su formirane dve grupe iz kojih su prve dve ekipe prošle u polufinale. U prvoj grupi najuspešnija je bila ekipa Henkel a u drugoj ekipa Bexa koje su završile takmičenje po grupama bez poraza. U prvom polufinalnom meču ekipa Bexa je demonstrirala silu i pobedila ekipu Farmalogista sa 11:0 a u drugom Henkel je pobedio Esensu sa 11:5. U utakmici za treće mesto ekipa Esensa je bila za nijansu bolja od Farmalogista i pobedila sa 11:9. Finale između Henkela i Bexa bio je susret izjednačenih ekipa bez poraza do tog trenutka. Ekipe su se smenjivale u prednosti a na kraju je ekipa Henkel pobedila sa 16:12 i osvojila turnir.

Na takmičenju u šutiranju trojki najuspešniji je bio Marko Vujović iz ekipe Henkela. Svi takmičari su dobili poklon vaučere naših prijatelja iz Balkan auta.

Sledećeg vikenda nas očekuje turnir u šahu, odbojka na pesku i završetak ove sezone.

Nakon basketa 3 na 3 situacija na konačnoj tabeli prvih šest ekipa je sledeća:
Pozicija Kompanija Bodovi
11. Esensa31
22. Henkel25
33. Zvezda marketinga21
44. El Pol Car20
55. Zavod bg19
66. Bex kurirska služba18
77. Barakuda7
88. SK Košutnjak5
99. Cyber shark5
1010. Armić&Partners3
1111. Conte3
1212. Agremo1

Podeli vest:

Želite najbolji team building u Srbiji?

Najnoviji Događaji

Postanite deo naših nesvakidašnjih događaja