Vožnja simulatora F1

 29. April 2023.

Spektakl na Red Bull Ringu kakav se retko viđa i na pravoj trci formula priredili su nam naši vozači simulatora formule 1. Na početku su svi vozači imali 18 minuta trening vožnje u kojem su vozili svoje najbrže krugove koji su ih kvalifikovali za početne pozicije.

Pol poziciju osvojio je vozač Barakude koji je za par stotinki bio brži od vozača Zvezde marketinga a treći je bio vozač iz Bex-a koji ima veliko iskustvo u "pravim" reli trkama.

Već na startu se desila mala nezgoda kada je drugi vozač Bex-a od prevelike želje da izbori što bolju poziciju stisnuo gas jače i izgurao klubskog kolegu sa staze.

Nakon velike borbe u prvih šest krugova vozač Barakude je žargonski rečeno ubacio u "drugu" i samouvereno držao prvo mesto do kraja trke koje nije ispustio čak i kada je otišao u box. Na kraju je obišao par vozača za ceo krug i postavio novi rekord staze. Drugo mesto je osvojio vozač Zvezde marketinga a treće vozač El pol cara.

Još jednom se pokazalo da to što je neko favorit na papiru ništa ne znači i da moraju da se dokažu na stazi. Profi vozač Bex-a zauzeo je četvrto mesto a pobednik prošle sezone vozač iz Henkela zauzeo je 6 mesto.

Sledeće nedelje nas očekuju dve discipline streličarstvo i igre bez granica.

Posle ove discipline stanje na glavnoj tabeli je sledeće:
Pozicija Kompanija Bodovi
11. Esensa14
22. Bex - Kurirska služba12
33. Zvezda marketinga12
44. El pol car11
55. Henkel9
66. Zavod&Wal talija8
77. Cyber Shark5
88. Barakuda4
99. SK Košutnjak4
1010. Conte3
1111. Armić&Partners2
1212. Agremo1

Podeli vest:

Želite najbolji team building u Srbiji?

Najnoviji Događaji

Postanite deo naših nesvakidašnjih događaja