Turnir u PES-u i pikadu

 01. April 2023.

Čudo se dogodilo i nebo se otvorilo. Nije aprililili dobili smo novog prvaka u PES-u.

Pa da krenemo redom, na početku su formirane dve grupe u kojima se igralo po liga sistemu gde dvojica najboljih iz grupe idu u polufinale.

U polufinalu se desila najveća senzacija kada je Igor iz Bex kurirske službe pobedio višestrukog šampiona Milana iz Cyber shark sa 1:0 dok je u drugom polufinalu Miloš takođe iz Bex kurirske službe pobedio Petra iz El Pol Cara sa 2:0. U utakmici za treće mesto Milan je slavio protiv Petra sa 5:0 tek u drugoj utakmici jer je prva završena 0:0. U Bexovom finalu dve utakmice su završene nerešeno 2:2 da bi u penal seriji Miloš bio uspešniji i osvojio turnir.

U nedelju je došao red na turnir u pikadu.

Fantastične ekipe, idealni uslovi za igru i sjajno raspoloženje svih takmičara doprinelo je tome da današnji dan ostane u divnoj uspomeni. Ekipa Bex kurirska služba koja je posle jučerašnjeg trijumfa na PES-u zauzela prvo mesto na tabeli došla je u najjačem sastavu da odbrani poziciju. Njihovi konkurenti za vrh tabele ekipa Esensa pozvala je divne koleginice iz Farmalogista da povrate tron.

Posle takmičenja po grupama u polufinalu su se sastale ekipe Bex kurirska služba i Zvezda marketinga u kojoj je Zvezda marketinga bila uspešnija a u drugom polufinalu Henkel je bio bolji od ekipe Esense.

U direktnom susretu ekipa Esense je pobedila ekipu Bex kurirska služba i osvojila 3 mesto.

U veoma neizvesnom finalu ekipa Henkel je slavila i zasluženo osvojila 1 mesto dok je Zvezdi marketinga pripalo 2 mesto.

Sledećeg vikenda nas očekuje takmičenje u bilijaru i orjentiringu.

Konačna tabela posle 3 discipline izgleda ovako:
Pozicija Kompanija Bodovi
11. Bex kurirska služba8
22. Esensa6
33. Henkel5
44. Cyber shark4
55. Zvezda marketinga4
66. Sk Košutnjak3
77. Wal talia& Zavod2
88. El pol car1
99. Barakuda1
1010. Armić&Partners1
1111. Agremo0
1212. Conte0

Podeli vest:

Želite najbolji team building u Srbiji?

Najnoviji Događaji

Postanite deo naših nesvakidašnjih događaja