Takmičenje u bilijaru i orjentiringu

 08. April 2023.

Vikend iza nas je prošao u organizaciji takmičenja u bilijaru i orjentiringu. U subotu je bilo veliko interesovanje i sjajno druženje koje je moglo da potraje do kasno u noć jer niko nije hteo da ode kući. Na turniru smo videli sve što se poželeti može, od ubacivanja crne kugle iz razbijanja preko pobede ubacivanjem u srednju rupu do velikih preokreta.

Nakon fantastičnih partija po grupama najbolji su se borili za tron preko polufinalnih i finalnih partija. Esensa i Bex od početka igara se smenjuju na prvom mestu pa je svaki njihov susret bio pun neizvesnosti.

Na kraju je redosled sledeći:

1. Esensa 2. Bex kurirska služba 3. El pol car

Nakon turnira u bilijaru u nedelju nas je očekivao orjentiring.

Besprekorna organizacija naših prijatelja PD Avala ostavila je snažan utisak na sve takmičare.

Sve na vreme, sve precizno i po PS-u! Uprkos najavi lošeg vremena i otkazivanju nekih ekipa sve je prošlo u najboljem redu. Takmičari su se uz pomoć mapa snalazili u prirodi u gradskom okruženju.

Njihov zadatak bio je da se po unapred određenoj putanji kreću i "čekiraju" na određenim stanicama a ne na svakoj koju vide kao što su neki. Na kraju najuspešnija je bila ekipa Zvezda marketinga , druga je ekipa Con te a treća ekipa Zavoda koja je u svojim redovima imala "intrenacionalce" Islam iz Sirije, Mustafu iz Avganistana, Dzejmsa iz Tanzanije i sjajne momke iz Srbije koji su se sjajno snašli.

Jedva čekamo naredno druženje...

Glavna tabela posle orjentiringa:
Pozicija Kompanija Bodovi
11. Bex kurirska služba 11
22. Esensa11
33. Zvezda marketinga9
44. Henkel7
55. Zavod&Wal talia5
66. Cyber Shark5
77. SK Košutnjak4
88. El pol car4
99. Conte3
1010. Armić&Partners2
1111. Barakuda1
1212. Agremo1

Podeli vest:

Želite najbolji team building u Srbiji?

Najnoviji Događaji

Postanite deo naših nesvakidašnjih događaja