Najveći Team Building u Srbiji

Prijavi se za narednu sezonu 2023!

Prijavi se

Team Building Programi

Mi organizujemo team building po principu „ključ u ruke“ što znači Vi nam kažete svoje želje i mogućnosti (budžet) a Mi završavamo sve ostalo (lokacija, prostor, hrana, piće, animacija i sl.)

Svakom klijentu se posebno posvetimo i uvek napravimo nešto drugačije, nešto što će ispuniti Vaš dan, nešto što će inspirisati Vaš tim i probuditi avanturistički duh. Svi naši programi mogu biti prilagodjeni potrebama Vaše kompanije, kako biste uživali u avanturi dok će svi zaposleni uživati u animaciji našeg kreativnog tima.

Naši team building programi podrazumevaju aktivnosti kao što su streljaštvo, streličarstvo, orjentiring, planinarenje, karting, biljiar , pikado, kviz znanja, stoni-tenis, šah, auto škola, fudbal, kajak, košarka, kuvanje, scensko šminkanje, gluma, kuglanje, sportsko pecanje i mnoge druge aktivnosti.

Organizujemo team buildinge programe koji podrazumevaju veliki broj učesnika u isto vreme u raznim sportovima i disciplinama.

Sportske Discipline

Discipline koje se održavaju u jednoj sezoni uz moguće dodavanje novih igara.

Zvezdine Igre - Biznis Liga

Zvezdine igre predstavljaju jedinstveni team building program u Srbiji. Prijavljene ekipe takmiče se u 16 sportskih i zabavnih disciplina. Dosadašnji učesnici su kompanije, sindikati, fakulteti, udruženja i klubovi. Igre se održavaju dva puta godišnje, prva sezona od marta do juna i druga sezona od septembra do decembra.

TIMSKI DUH

Najbolji tim building program sastavljen od različitih disciplina, koji će pomoći vašim zaposlenima da zajedno uživaju i ostanu u formi.

HUMANOST

Pomažemo projekte i funkcionisanje mnogobrojnih humanitarnih organizacija, kao i humanitarne akcije namenjene pojedincima.

POVEZIVANJE

Networking događaji kao sjajno mesto za pronalaženje novih poslovnih partnera i povezivanje sa najvećim kompanijama u regionu.