Zvezdine igre-Bilijar
October 22, 2019
ZVEZDINE IGRE-PES
November 10, 2019

U subotu 26 oktobra održan je turnir u basketu 3 na 3 u balonima Top spin.

Turnir je organizovan po liga sistemu što znači da su ekipe igrale “svako sa svakim”.Pored lepih i atraktivnih poteza bilo je mnoštvo prelepih koševa iz gotovo nemogućih pozicija.

Najviše je pokazala ekipa Henkel&OSI Pobednik koja je osvojila turnir bez izgubljene partije i takođe dominirala u šutevima za tri poena predvođena fenomenalnim Nikolom Draškom.Drugo mesto je osvojila ekipa Quantoxa a treće Agremo.

Kompanija Bodovi
1. Henkel&OSI Pobednik 4
2. Quantox 3
3. Agremo 2

Kroz takmičenje u scenskom šminkanju koje se održalo 28 oktobra u Akademiji za estetiku i kozmetologiju Purity “Zvezdine igre” podržavaju projekat “Kriva sam” i “Stop nasilju u porodici”.💄💄💄

👊
👊
👊
Na početku igre profesorka sa akademije Lejla Biševac je objasnila takmičarima koja šminka se koristi u scenskom šminkanju,kako i kada se koristi veštačka krv,kako se prave masnice i podlivi.
Napomenula je koliko je bitno prijaviti nasilje i zašto nasilje ne treba trpeti.
Kako su žrtve sklone povlačenju u sebe i kako same sebe optužuju za to što im je neki nasilnik uradio.
Veoma je važna edukacija žrtava nasilja ali i sama prevencija da do tog nasilja ne dodje.
Nakon uvodne reči i pokazne vežbe na modelu naši takmičari su dobili zadatak da u vremenski ograničenom roku našminkaju jedno drugo i pritom napišu kreativnu parolu koja je vezana za njihovu kompaniju ili udruženje.
💄
👊
Učesnici su pokazali izuzetnu spretnost i kreativnost. 💄💄💄💄💄
Šminkanje je postala veoma popularna disciplina na Zvezdinim igrama jer je uvek drugačija i uvek pomera granice kada se pominje sprečavanje nasilja u porodici.💄💄💄💄💄
Prvo mesto osvojila je ekipa Medela&Šansa za roditeljstvo,druga je bila ekipa Quantox a treća ekipa Korak do prevoda&MNRO.

Ovo takmičenje je spoj igre,team buildinga,sporta i networkinga.

Kompanija Bodovi
1. Medela&Šansa za roditeljstvo 4
2. Quantox 3
3. Korak do prevoda&MNRO 2

Prikaži
Sakrij