Zvezdine igre-Fudbal II sezona 2019#zvezdineigre #biznisliga #društvenaodgovornost
October 6, 2019
Zvezdine igre-Bilijar
October 22, 2019

Nakon turnira u fudbalu na repertoaru “Zvezdinih igara” za ovaj vikend bilo je takmičenje u pikadu u igraonici Cyber-Shark i turnir u stonom tenisu u stonoteniskom centru Spin.

Krenimo redom……..u subotu je bilo takmičenje u pikadu.
Tip igre je takozvani 301.Tročlane ekipe su se trudile da u što kraćem roku svojim preciznim gađanjem spuste broj poena sa 301 do 0. 😃

Svi učesnici su pokazali smirenost,preciznost i koncentraciju ☯

Posle 1/4 situacija je bila sledeca:

Ekipa Quantoxa je bila bolja od Vipa, Medela&Šansa za roditeljstvo od Logita,udruženje MNRO koje se takmičilo za ekipu Korak do prevoda nakon velike borbe je izgubilo od Crvenog krsta a Agremo je bio bolji od ekipe Henkel&OSI Pobednik.

Prvi polufinalni par je bio Quantox protiv
Medela&Šansa za roditeljstvo u mecu u kojem je Quantox bio blagi favorit.U veoma neizvesnoj zavrsnici smireniju ruku imala je Katarina Marković koja je po drugi put donela pobedu ekipi Quantoxa koja je zasluzeno otisla u finale i poslala
Medela&Šansa za roditeljstvo u borbu za trece mesto.

🏆
🥇
🥈
🥉

Drugi polufinalni par bio je Crveni krst protiv Agrema gde se takodje desilo da su žene dominirale pa je tako Anđela Mojaljević iz Crvenog krsta donela pobedu svojoj ekipi i poslala Agremo u borbu za treće mesto.           

U borbi za trece mesto ekipa Agrema je zahvaljujuci odlicnoj partiji svog kapitena Luke Živkovića sasvim zasluzeno osvojila bronzanu medalju.

🏆

U finalu je prstalo na sve strane jer su ekipe u mec usle sa velikom zeljom da osvoje pehar i laskavu titulu prvaka u pikadu.Nakon pocetne inicijative ekipe Crvenog krsta na scenu stupa kapiten Quantoxa Darko Grujić  koji je u svojoj najboljoj partiji na turniru doneo zasluzeno prvo mesto svojoj ekipi i prvi pehar u ovoj sezoni.

🥇
🥈
🥉

Prvo mesto je osvojila ekipa Quantoxa  drugo mesto je pripalo ekipi Crvenog krsta  a treće ekipi Agremo  .

Kompanija Bodovi
1. Quantox 4
2. Crveni krst 3
3. Agremo 2

U nedelju je organizovan turnir u stonom tenisu u Spinu.

Igrao se odlican stoni tenis a na trenutke i vrhunski.Najinteresantniji su bili mecevi kada je igrala ekipa Agrema jer su obilovali egzibicionim poenima u kojima je publika uzivala.

Nakon velike borbe prvo mesto je osvojila ekipa Agremo,druga je bila ekipa VIP a treca ekipa Logit.

Kompanija Bodovi
1. Agremo 4
2. VIP 3
3. Logit 2

Prikaži
Sakrij